top of page
Anmälan om medlemskapoch uppgifter till broschyr och medlemsregister

Här kan du anmäla att du vill bli medlem i föreningen. 

Tidigare medlemmar ska här uppdatera sina uppgifter till broschyren i Lingonställen.

Detta gör man också för att fortsätta vara medlem.

Ansökan/uppdatering ska vara inlämnad i slutet av mars, vi återkommer med exakt datum senare. Du kan lämna in senare men det är inte säkert att du kommer med i broschyren då. Hemsidan kan vi alltid lägga till dej på.

Välkommen att lämna in din ansökan till Lingonställen. Du blir medlem i ett nätverk där vi hjälper och stöttar varandra. Medlemskapet kostar 400:-/år och ditt företag kommer att marknadsföras på hemsida, broschyr, sociala medier och de aktiviteter som Lingonställen arrangerar eller samarbetar i. Fakturan kommer att skickas till din mejl så håll utkik i slutet av mars. Lämnar du in senare så kommer fakturan någon vecka efter du lämnat in.

Fyll i nedanstående uppgifter som kommer att användas i Broschyr, hemsida och medlemsregister. Ditt företag ska vara förlagt på landsbygden i någon av följande kommuner Ljungby, Älmhult, Markaryd, Gnosjö, Värnamo, Hylte och Gislaved dock inte i kommunens huvudort.

Ex: om du har din verksamhet i Ljungby kommun är det Ljungbyföretag som inte kan vara med. Verksamheten kan vara inom Mathantverk, Hantverk, Livsmedel, Besöksnäring, Boende, Inredning, Loppis, Naturupplevelse, Trädgård mm.

Finns på följande sociala medier

Tack för ditt meddelande!

bottom of page