top of page
Anmälan om medlemskapoch uppgifter till broschyr och medlemsregister

Här kan du anmäla att du vill bli medlem i föreningen. 

Tidigare medlemmar kan också här uppdatera sina uppgifter till broschyren i Lingonställen.

Uppdatering görs i samband med att fakturan för kommande år betalas. Görs ingen uppdatering så behåller vi uppgifterna från föregående år.

Ansökan/uppdatering ska vara inlämnad senast 30/3 för att  komma med i årets broschyr.

Välkommen att lämna in din ansökan till Lingonställen. Du blir medlem i ett nätverk där vi hjälper och stöttar varandra. Medlemskapet kostar 500:-/år och ditt företag kommer att marknadsföras på hemsida, broschyr, sociala medier och de aktiviteter som Lingonställen arrangerar eller samarbetar i. Fakturan kommer att skickas till din mejl så håll utkik efter den där.

Fyll i nedanstående uppgifter som kommer att användas i Broschyr, hemsida och medlemsregister. Ditt företag ska vara förlagt på landsbygden i någon av följande kommuner Ljungby, Älmhult, Markaryd, Gnosjö, Värnamo, Hylte och Gislaved dock inte i kommunens huvudort.

Ex: om du har din verksamhet i Ljungby kommun är det företag som ligger i Ljungby tätort som inte kan vara med. Verksamheten kan vara inom Mathantverk, Hantverk, Livsmedel, Besöksnäring, Boende, Inredning, Loppis, Naturupplevelse, Trädgård mm.

Finns på följande sociala medier

Tack för ditt meddelande!

bottom of page